Отзиви от клиенти за CreatEvents:
Всички оферти
Изключително съм недоволна от услугата. Това, което е описано в офертата не съответства на качеството и видовете хапки по нищо. Снимката на коктейлните хапки е на 100%подвеждаща. За доставката нямам думи. Цената е 5 лв., без документ и в найлонов плик. Имам снимки, които ще приложа в жалбата до Коми
Ужасно изпълнение! Доставенните хапки нямат нищо общо с описаните продукти в офертата и показаните на снимките! Продуктите върху хапките са толкова оскъдни, че на практика се яде само черен хляб! Напълно заблуждаваща оферта! Пълно разочарование! Не рискувайте да провалите партито си с тази фирма!
Ужасно! Изключително гадна храна, много малко. Хапките не приличаха на нищо! Сладките хапки бяха отвратителни! Добре, че имахме поръчана и друга храна! Не си го причинявайте - безвкусно, оскъдно количество и приготвяно преди дни!
Ужасно разочарование! Объркаха поръчката, закъсняха и накрая дори не се обадиха обратно с обяснение. Хапките са изключително маломерни, снимките са заблуждаващи. Никога повече!
Останах НЕДОВОЛНА! Изключително лошо изпълнение на хапките с некачествени продукти! Високата цена въобще не оправда очакванията ни! Няма НИКОГА да повторим!
Много бързо и коректно обслужване. Благодаря!
Хапките бяха пресни и вкусни, но толкова маломерни, че не повярвах на очите си, особено някои видове! Вероятно сама съм си виновна, че ги надцених, но едва ли ще поръчам от тях повече.
Голяма излагация. Безвкусно, грозно повече не бих повторил да поръчам от тази фирма.
Поръчах за рождения си ден 2 плата по 30. В едното плато единият краен ред беше изгорял. Отделно, 2та крайни реда на платата бяха почти без плънка. А плънката - нищо общо с описаната в сайта! Беше от луканков салам с обикновено сирене и тук-там кашкавал. Жалко, че не мога да кача снимки. Недоволна!
Вкусът е нещо индивидуално. Опитайте и ще разберете.
Покажи още ревюта
За 3333 дни публикувахме 168960 оферти, които се разграбиха
7 300 989 пъти, спестявайки 146 382 96464 лв на 613 756 грабомани!