Търговски обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
975 търговски обекти 43566 оценки от клиенти 44070 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас

Категории

Виж 36 промоционални оферти за Здраве в Бургас »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Добре свършена работа, но работи със стара текника и без предпазни средства.
Доволна съм от манипулацията. Много старателен зъболекар.
Много съм доволна от д-р Алхаджар, изключително добро почистване на зъбен камък, както и на подвенечен такъв. Препоръчвам :))
Много внимателен и учтив. Голям професионалист!!!
Невероятно внимателен и страхотен професионализъм.Зъбите ми са като нови,почисти ми зъбния камък и сега усещането е много по различно.Препоръчвам!!
Много съм доволна от почистването на зъбния камък! Препоръчвам на всички да го посетят! За бъдеще ще го посещавам и аз! Професионализъм и качество!
Maria 1
Почистването на зъбния камък е ок, но защо през цялото време без ръкавици?Не видях и използването на дезинфектант на уредите, които се използваха.
Останах много доволна от вниманието и професионализма на др.Алхаджар...изчисти ми зъбите перфектно...даде ми страхотни съвети...препоръчвам го!
Изключително добър стоматолог, професионалист на световно ниво! Внимателен, мил, готов да обясни всичко за манипулацията Ви и да даде насоки как да се справите с проблема си! Един от малкото д-ри в България, който да има такова добро отношение към пациентите си и реално да Ви излекува! ПРЕПОРЪЧВАМ!!