Търговски обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
982 търговски обекти 44494 оценки от клиенти 45130 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Това беше първото ни посещение на замъка и много ни хареса. Очаквах повече от съкровището на Тутанкамон, но не съжаляваме, че го разгледахме. Цена на място за възрастен - 20 лв. На входа правят снимки и ако желаете може да си ги вземете, като цената на снимката е 7 лв., а на магнита 8 лв.
Приказка. не може да се опише трябва да се види.
Рая 4
Разчитам да получа адекватен отговор от децата, които пуснах в замъка (различен от "ходи ни се до тоалетна, жега ни е, жадни сме и гладни") след месец...
Много красиво място.Заслужава си да се посети.Радвам се че намерих ваучер,защото на място цените са доста високи.Личи си,че е ново и се поддържа. Интересно е за децата. Имат хубаво вино, което продават.Минус е,че банкоматът е от тези с високите такси-носете кеш(с Revolut не успяхме да изтеглим пари)
Замъкът е много хубав.Изключително добре поддържан и интересен.Закупих ваучери, които включваха приключенска игра, но не можахме да я играем.Останахме недоволни от служителят на входа, който не знаеше нито какво представлява,нито как се играе,което възпрепятства преживяването. Много непрофесионално.
Когато попитахме персонала за итграта,която бе описано ,че включва ваучера ми обясниха ,че не знаели за какво става въпрос...