Търговски обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
982 търговски обекти 44512 оценки от клиенти 45149 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Elina 5
Минава се бързо с вечерите. Препоръчвам
Това беше първото ни посещение на замъка и много ни хареса. Очаквах повече от съкровището на Тутанкамон, но не съжаляваме, че го разгледахме. Цена на място за възрастен - 20 лв. На входа правят снимки и ако желаете може да си ги вземете, като цената на снимката е 7 лв., а на магнита 8 лв.
Приказка. не може да се опише трябва да се види.
Рая 4
Разчитам да получа адекватен отговор от децата, които пуснах в замъка (различен от "ходи ни се до тоалетна, жега ни е, жадни сме и гладни") след месец...
Много красиво място.Заслужава си да се посети.Радвам се че намерих ваучер,защото на място цените са доста високи.Личи си,че е ново и се поддържа. Интересно е за децата. Имат хубаво вино, което продават.Минус е,че банкоматът е от тези с високите такси-носете кеш(с Revolut не успяхме да изтеглим пари)
Замъкът е много хубав.Изключително добре поддържан и интересен.Закупих ваучери, които включваха приключенска игра, но не можахме да я играем.Останахме недоволни от служителят на входа, който не знаеше нито какво представлява,нито как се играе,което възпрепятства преживяването. Много непрофесионално.