Обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
987 търговски обекти 45342 оценки от клиенти 46082 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас
Въпреки информацията,че са необходими само номерът и секретният код, след като им направих скрийншот и ги показах, ми казаха , че това е просто “някаква снимка”.Трябваше да си влизам в профила, да ги отворя от там, и накрая те отново да снимат именно същите данни, което се случи с две деца в жегата!
ВСИЧКО БЕШЕ МНОГО ХУБАВО ... НО ... ЗАЩО ПРИ ТОЛКОВА СКЪП ВХОД ТОАЛЕТНАТА Е ПЛАТЕНА ?
СТРАННА РАБОТА ...
Процедурата ми трябваше да продължи 40-50мин., а аз на 30-тата минува вече си бях тръгнала, тъй като бях последния й час, служителката бързаше да се прибира и малко ме претупа. Също и не беше чисто, легнах върху мръсна хавлия
Въпреки огромните тълпи, които посещават замъка, той очевидно не се подържа както трябва, из цялата градина са пръснати счупени елементи. Има също какво да се желае от почистването. За сметка на това, в кафето една кола е 5 лева, кафе - 3 лева. Аз не бих отишла повече, просто позапуснат кич.
Добро отнешение, старание и подробна информация, но за жалост апаратурата е много стара, от утразвук няма и помен, и за да прикрие това слага упойка. Не препоръчвам.
Не го препоръчвам. Дамата ме изчака, че малко закъснях, но всичко друго не е за препоръчване. Много шумно, радиото вървеше с реклами и диско музика... не беше релакс, а по скоро стрес ... много жалко...
Искаха допълнително пари за почистване ръба на джантата.
1