Обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
918 търговски обекти 40882 оценки от клиенти 17576 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас
Процедурата беше претупана. Не бих опитала отново. Повече се набляга на предлагането на кремове- лично производство
Slavka
2
Момичето е много мило и работи добре, но за съжаление качеството на лаковете не беше добро. Лакът ми се обели още на другия ден, обадих се след няколко дни и поисках да ми го свали, но каза че няма свободни часове.
Описанието на острова е по вълнуващо отколкото действителността. Ако човек не предвижда да се храни в ресторанта два часа престой на острова са твърде много време.
Go to Burgas Бургас
Концертът "Уестсайдска история - любовта на Мария и Тони" - концертът ми хареса, но не бих го препоръчала на приятели. Бяхме разочаровани, че Орлин Павлов не присъства и никой нищо не каза за неговото отсъствие, а неговото участие бе обявено навсякъде. Транспортът с корабче бе приятен и безопасен!
Ganka
2
Пълно разочарование от храната . Малки порции ,неизпечено месо при 7..8 клиента ,а какво остава при повече ???? Салатата с краставици...гъба и печен ,накиселяващ пипер ! Желая ви успех !
Очилата са хубни, но са като от серигия. Все пак очаквох очила за 120 лв., както пишеше в офертата
М
2
Дамата провеждаща теста , се опитва да дава съвети,но е с много ниска професионална подготовка . Повтаря заучени фрази за разделно хранене . Може би има неточности в превода от немски , но не можа да обясни някой противоречия в резултатите .
Martin
2
Екскурзоводката не се представи добре, дори пропуснахме два обекта които бяха в програмата.
Няма нищо интересно, което да се види. Ужасно мръсно и неподдържано. Само градините са долу-горе добре. Плащат се толкоз пари за вход, а вътре страшна скъпотия, вкл. и тоалетната.
Взех ваучера за подарък на приятелка. Козметичката е била груба и е казала, че можела и по-добре да се справи, но все пък е с ваучер... Приятелката ми остана недоволна и каза, че повече няма и да си помисли да си сложи мигли.
1
За 3326 дни публикувахме 168334 оферти, които се разграбиха
7 282 199 пъти, спестявайки 146 131 43792 лв на 612 647 грабомани!