Отзиви от клиенти за Блясък Комфорт:
Купих ваучер и договорих допълнителни услуги. Младежа започна от допълнителните . Остана не измит един прозорец и един мокет неизпран. Направи сметка за допълнителните услуги, поиска и взе парите с уговорката че на другия ден сутринта ще довърши. Нито дойде нито се обади. Чувствам се излъгана и огор
Asya 4
Страхотно е да видиш как за 3 часа домът ни светна. На мен ми отнема много повече време. Благодаря за спестеното време!!!
Успяхте да изчистите неща, които не съм си помислила, че може. Благодаря за петната по килима!!!
Бяхте страхотни!!!
Ще се видим пак.
Zoya 5
Изключително съм доволна.Екипът работеше бързо и качествено. Бих повторила. Препоръчвам.БЛЯСЪК - КОМФОРТ-ще ви ползвам отново!
Elena 5
Благодаря на екипа за професионалното и перфектно почистване. Препоръчвам Блясък Комфорт и ще се възползвам от услугите им отново.
Изключително коректни. Много съм доволна. Идеално почистени кухня и баня. Препоръчвам.
Keep the good work! Is again perfect service and job good done!

Till next time..
Работа с отношение и внимание към детайлите. Много сьм доволна. Продължавам с тях и препорьчвам.
Galina 1
много лошо некачествено почистване! Цялата баня, паркета в стаите и плочките в коридора бяха на капки.Никакво подсушаване! Консумативите, с които работеха също не отговаряха за професионално почистване. За всяко нещо трябваше да им показвам къде и как да го направят. Не е честно
Не съм доволна от почистването в банята. Оставиха я неподсушена, всичко беше в капки-шкаф, огледало, тоал. чиния, паравана, все едно някой току що се е къпал. Обадих се и се оправдаха, че не било вписано във ваучера. Пращам снимка на ваучера, за да се види лъжата. Не е честно! Не е професионално.
Покажи още ревюта