Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Ужасно ниско ниво.Храната е от ниско качествени продукти.Никога повече няма да бъдем гости на този хотел.Написах оплакване, дори извинение не получих. На никой не му пука.Българите там нямат значение.Румънците са на мода.
Milena
3
Храната,която даваха не беше хубава! Очаквах прекрасни гозби,но уви! Разочаровани бяхме с приятелите ми !
Хотелът е невероятен, прекрасно място за почивка, вкусна храна, спокойствие и пълен релакс!
BOGDAN
5
Всичко е супер!
Перфектно
Ниско качество на обслужване, лоша база - неподдържана, липса на персонал. Не препоръчвам този хотел!
Прекрасно място! Всичко е красиво, просторно, персонала е изключително отзивчив! Разнообразна и вкусна храна. Благодаря и за комплимента от страна на хотела по повод личен празник! Със сигурност бихме посетили! Заслужени 5 *.
Не можах да използвам ваучерите, писах на емайл посочен в контакти, поради влошено здравословно състояние, кашлица хрема, загуба на глас и исках удължаване на срок за използване...отговор не получих. Звънях на посочения телефон за резервация, никой не отговаря. Освен отиване на место вариан, след седмица и ако тогава ми откажат ...ще искам възстановяване на сумата от Грабо.
Хотелът е ОК, но обслужването на рецепция е с доста ниско качество. Отношението на персонала е грубо и непрофесионално, липсва им адекватно обучение. Ако не има харесва темата на въпроса ви, ще ви пренебрегнат или ще ви затворят телефона. Плажът е красив като природна даденост, но зле поддържан, с боклуци в пясъка. Хигиената в ресторанта на плажа е потресаваща, както и менюто им за гости, които са от програма All inclusive. Превоз от плажа до хотела има само няколко пъти на ден, с един раздр
nevena
5
Прекрасно място за почивка!
За 3276 дни публикувахме 163983 оферти, които се разграбиха
7 177 687 пъти, спестявайки 144 730 02566 лв на 605 435 грабомани!