Отзиви от клиенти за Автосервиз Слатина:
Всички оферти
Абсолютни некадърници, за нищо на света не ползвайте услугите на този сервиз! Имах проблем с колата, след посещение в този сервиз, проблема стана троен!
Пълен минус!
Направиха реглаж само на сходимост без да проверяват страничен наклон. Пак ще ходя на друго място.
Претупват работата,не дават разпечатка.
Дебронамерен персонал, ефективно и бъзо обслужване. Препоръчвам!
Некадърници,1 час им отне да ми монтират кората под двигателя, която в друг сервиз слагат за 5 минути!Най-нагло ми поискаха още 35лв, защото им отнело мн. време.Дойдох с 2 коли, като на втората Insignia 2013 при излизане от сервиза,минавайки през втория крик ми се счупи пластмасова кора по купето.
Отидох за реглаж, тъй като колата дърпаше на дясно. След "реглажа", освен че все още дърпа надясно, волана стои наляво. Проверка на окачването, както пише за офертата, не направиха.
Хората бяха отзивчиви и засмяни. Направиха ми реглаж и мисля, че го направиха както си му е реда, но проблема е, че не ми дадоха съответния документ накрая на който да се види сходимост и другите стойности. За това 4 звезди. Въпреки това мисля, че си свършиха работата така както трябва.
1
Много лошо впечатление ми направиха и нищо работа не свършиха.Отидох за реглаж, като нямаше никакъв ефект, дори поискаха допълнителна такса 30лв.Отказаха повторен регулаж след рекламация с нелогично оправдание.Повече там няма да стъпя.Не си взимайте ваучер ще ви излезе тройно! Поредните тарикати!!!
Покажи още ревюта
За 3452 дни публикувахме 179 197 оферти, които се разграбиха
7 586 224 пъти, спестявайки 150 240 644 лв на 632 504 грабомани!