Отзиви от клиенти за Автосервиз Слатина:
Всички оферти
Не съм доволен . Персонала е начинаещ и допуска основни грешки . Оборудване - старо . Ако сте с по нова кола , да се проверят болтовете след монтаж - заглеждат ги .
Бързо и добро обслужване! Запазих си час и всичко мина бързо и точно!
Мисля, че за 5ти пореден път ползвам услугите на автосервиз Слатина и за пореден път съм доволен. Момчетата бяха услужливи, апропо, сам човек "обърна" и 4те гуми за около 30 мин -адмирации. Мисля си, че каквото посееш това ще пожънеш - уважението следва да е взаимно и когато го има, всичко е наред.
Имат вид на съвестни хора, излишно напрежение от създала се суматоха от 3-ма човека.
Бързо и коректно смениха маслото.
Обслужването е през пръсти. Във ваучера пише неща, които трябва да се направят проверка в UV лампа не беше направена. Никой не ни предупреди че няма фреон, а направо сипаха и после искаха допълнително 50лв. След това климатика не духаше студено, стана по-зле от преди. Не беше направена проверка за т
Свършиха работа много бързо и качествено.
Този път много нехайно отношение - диагностиката на климатика беше провал. Момчето което се занимаваше с това изчезна и се появи след половин час - никакъв физически оглед, нищо. Резултата беше 500грама фреон за 50 лв. и 15 лв. ваучер изтекли през спукан радиатор. Машината им явно не струва.
Усугата беше ОК. GPSа може да ви забави, сервиза е пред входа на магазина до склад за алкохол.
Покажи още ревюта
За 3328 дни публикувахме 168506 оферти, които се разграбиха
7 286 158 пъти, спестявайки 146 183 49421 лв на 612 897 грабомани!