Фирма ЕТ "Джони - Георги Гергов" е основана през 1991год. В началото основният предмет на дейност е автотенекеджийски и автобояджийски услуги.

През 1997г. пренасочва дейността си в сферата на диагностиката и ремонта на електрониката в автомобила. През тази година се създава и Автосервиз Мотортест, като за целта се наемат помещения в Техникума по транспорт гр. Плевен.

За по-малко от две години АС Автосервиз Мотортест се налага, като добър партньор при обслужването и ремонта на електронните запалителни и горивни системи в автомобилите, както и в системите за сигурност и комфорт. През тази година броят на клиентите се увеличава и фирмата наема нови помещения, съобразно нарасналите нужди.

Успоредно с това фирмата получава и доверието на "Робърт Бош" ЕООД България и през 1999 год. е оторизиран като "Бош Кар Сервиз". Започва усилена дейност за налагане, както на продуктите с търговска марка “BOSCH”, така и с налагането на изисквания на BOSCH при извършване на ремонтните дейности.

През 2004г. фирмата отваря новия си автосервиз построен на 700 м2 площ със съвременно оборудване, позволяващо прецизно диагностициране на ДВГ, ремонт и профилактика на съвременните запалителни и горивни системи, както и голям избор от специализиран инструмент за всички видове авторемонтни дейности.

Автосервизът разполага и с богата гама от авточасти на BOSCH и други световно известни фирми в автомобилостроенето, необходими за доброто обслужване на автомобилите.Всички резервни части закупени от склада на фирмата се монтират безплатно.

Обучението на служителите на сервиза се провежда в БГОЦ Стара Загора, под ръководството и участието на специалисти от "Робърт Бош" Австрия, което гарантира качеството на извършваните услуги. В момента АС "МОТОРТЕСТ", разполага с 10 амбициозни и подготвени служители на възраст между 20 и 38 години.

През 1999 год АС "МОТОРТЕСТ" получава статут на оторизиран дилър на "Робърт Бош" България.
Прочети още
Най-нови оферти от Автосервиз Мотортест:
-60% Профилактика на климатична система на автомобил и проверка на наличното количество фреон
Профилактика на климатична система на автомобил и проверка на наличното количество фреон
Цена: 12лв
30лв
·Грабнати ваучери16 · Грабомани закупили офертата15 · Преглеждания на офертата9397
Дата на стартиране на офертата15.05.2011г · Офертата се е промотирала 5 дни5
За 3452 дни публикувахме 179 197 оферти, които се разграбиха
7 586 224 пъти, спестявайки 150 240 644 лв на 632 504 грабомани!