Отзиви от клиенти за Автомивка Vest:
Всички оферти
Само не разбрах кое им е луксозното комплексно почистване.. това че са пуснали прахосмукачката на 2 на 3 и са забърсали прозорците и са е измили отвън.
Не съм много доволна, по седалките все още имаше петна. Иначе бързо обслужване.
Колата закарана с резервация и забавена с 3 часа. Рейн оф не е нанесен
Почистването не е комплексно и луксозно, а съвсем стандартно измиване на висока цена. По-неприятния момент е, че въпреки направената резервация отказаха да ме обслужат, защото били много изморени и ме върнаха за следващия ден, което е крайно неудобно. Много несериозно отношение, не бих повторила!
Не към особенно доволна, стъклата не бяха добре почистени, а за да преключи цялата процедура (вътрешно и външно почистване) им отне час и половина, при това бях с резервиран час.
Резервацията е безмислена, отиваш и може да не могат да те обслужат
Луксозно комплексно почистване на лек автомобил-не останах доволна от услугата този път.Колата беше претупана отгоре,отгоре почти ката обикновенно измиване.Стъклата бяха замазани,дори купето и багажника не бяха почистени навсякъде.Издухване на въздуховоди с Торнадор- Дезинфекция
изобщо нямаше.
Седалките ми бяха изпрани, но бяха толкова мокри, че съхнеха около 4 дни след това. Доплатих си за почистване и като цяло колата ми беше добре почистена, но отношението беше неприемливо за мен. Мрънкаха ми колко била мръсна колата.
Покажи още ревюта
За 3299 дни публикувахме 165921 оферти, които се разграбиха
7 227 881 пъти, спестявайки 145 390 88305 лв на 609 097 грабомани!