Не съм доволна. Позамазаха прозорците. Казаха, че понеже са френски, трябвало да доплащам и когато им казах, че в офертата не е казано нищо, продължиха да работят мрънкащи. Пробваха се за допълнителни пари на ръка. Не си носеха хартия. Не внимаваха със стените и дограмата. ЗЛЕ!
Аз останах изключително доволна! След като изми прозорците, огледахме всичко и нямаше забележки.
Никога не ползвайте услугите на тези непрофесионалисти!!! Само замазват, не чистят! Съжалявам, че ги пуснах в дома си!
Не се лъжете да ги купувате. Прахте се бърше мокър парцал и то навсякъде с един. Закъсняха с 1 час. Не изчистиха 1 стая и докато ги питам къде отиват вече бяха в пред входа. 3 пъти по телефона казах, че искам да се изпере дивана, като дойдоха ми казаха, че не носят машина. Ужасна "почистване"!
Ужасно непрофесионално отношение. По-мрънкащи същества от тези хора не съществуват. Изключително неудоволствие. ( детайлите са излишни). Не препоръчвам на никого.
Момчетата работят добре,
НО трябва доста да поработят върху точността. Имах запазен час за 08ч, като предишният ден го потвърдиха, а дойдоха в 08.50ч.
Трябва да си носят и повече парцали за подсушаване, защото целия под става във вода и като се разхождат с калцуните и остават стъпки.
Крайно недоволна съм. Двете момчета дойдоха с 1 час закъснение, измиха прозорците(зле) и след час бяха готови да си тръгват,без да са пипнали банята,тоалетната и кухнята. След забележка от мен минаха с парцал, но за качествено почистване не може да се говори. Така и не почистиха кухн. уреди и плочки
Изключително лошо качество на услугата! 40 мин търсиха адреса, не показаха никакво внимание към детайла, не си носеха калцуни и накрая почнаха да се пазарят да се доплащало за терасата, въпреки че е включено в цената на ваучера.
Измиха добре прозорците, но не бих ги препоръчала на някого. Момчетата дойдоха 45 мин. след уговорения час. Опитаха се да ме убедят, че в цената на услугата не е включена остъклената тераса, при условие, че в офертата изрично е посочено, че е включена. Бяха немарливи, целият под беше в локви вода.
Крайно недоволна съм от услугата. Първо 30 мин не можеха да намерят адреса и се обадиха 5 пъти. Накрая го откриха и дойдоха. Казаха, че нямат калцуни и влязоха с мръсните си обувки. Започнаха да мият и направиха страшно мазало от кални стъпки по земята и кални капки по стените и зле измити прозорци!
Покажи още ревюта
За 3268 дни публикувахме 163359 оферти, които се разграбиха
7 157 756 пъти, спестявайки 144 487 69461 лв на 603 915 грабомани!