Отзиви от клиенти за Aspen Resort Golf & Ski:
Всички оферти
Останах изключително НЕДОВОЛНА!!! Първо- никъде не беше споменато, че няма да имаме топла връзка със спа центъра! Второ, хигиената в стаите е зле!!! И трето, когато пристигнахме стаята беше ледено студена! Посред зима , навън беше по-топло от колкото в стаята, в която бяхме настанени! При това обстоятелство, най-учтиво помолихме да бъдем настанени в друга стая.И разбира се чакахме два часа, за да ни преместят. Със сигурност НИКОГА ПОВЕЧЕ там!!!
Приятна обстановка. Заслужава си!
pavlin 1
Разочаровани!Слаба кухня.Нелюбезен персонал,особенно детегледачката в детския кът.Не бихме се върнали.
Храната е вкусна и има богат избор. Красив хотел и градина.
Няма топла връзка до SPA- то, а там е страшно влажно, непроветрено и мирише ужасно на хлор. Не бих казала, че може да се ралаксира там. Стаите не са достатъчно чисти, мръсни прозорци и коридори, но пък са големи.
Персоналът е учтив, но като цяло останахме с негативно отношение към хотела. Бяха пропуснали да запишат резервацията, съответно ни настаниха в отдалечена стая, за която беше видно, че не са очаквали гости, тъй като имаше някои забележки. Също така имахме проблем с едното легло в спалнята, който така и не отстраниха до напускането ни (имахме 2 нощувки). Храната в ресторанта, определено не ни допадна като вкус. За басейна и релакс зоната не мога да дам мнение, тъй като не сме ги посещавали.
За пореден път бяхме там. Много сме доволни от обслужването и храната. Стаите са чисти
Всичко беше на ниво. Останахме доволни.
Покажи още ревюта