Обекти в Асеновград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
34 търговски обекти 769 оценки от клиенти 775 ревюта от клиенти
Обекти в Асеновград
Чисто и поддържано, но явно се пести от персонал в момента.
Аквапарк Витус Асеновград
Организацията- под всякаква критика.Още с влизането на входа ни обискираха като престъпници да не би да си внесем една чаша вода или един пакет сполети.За да си купиш вода от 500мл.за 1.30 лв. чаках на опашка 20 мин.,а за една порция картофи чаках 100мин.Готвачите бяха без предпазни средства.
Аквапарк Витус Асеновград
Има много какво да се желае. Само старание не е достатъчно.
Алекс Елеганс Асеновград
Мястото беше супер, а персоналът много любезен! Останахме приятно изненадани, че стаите са оборудвани с хладилници. Леглото - супер удобно.Храната беше много вкусна, макар да нямаше много безмесни опции. Вратата на терасата ни се затваряше трудно. Може да се обърне малко повече внимание на чистотата
Много добра храна и отношение на персонала,
Препоръчвам
gloriq 1
Ваучера беше за подарък на наши приятели! Изключително недоволни от условията, отношението и атмосферата - без топла вода, лоша храна и др.
НЕПРЕПОРЪЧВАМ!
Бяхме в хотела за Нова година.Много добре си изкарахме.Имаше организация за новогодишната вечеря и всичко беше прекрасно - храната,персонала,новогодишната заря.Може да се подобрят малко стаите,но лично на нас нищо не ни е липсвало.Благодаря за старанието на всички от персонала!
Sylvia 4
Като цяло сме доволни, само от към храната има какво да се промени, но за цената която платихме, всичко беше на добро ниво.
Malina 5
Прекрасни хора, вкусна храна! Ако имаш време и искаш да видиш исторически места + приятен престой. Препоръчвам.
1