кремена

 
1
кремена написа ревю за Семеен хотел Тревненски кът
На 08.02.2020г. нощувах със семейството си в хотела.Месец по рано резервирах две стаи-далеч от механата, за да си починем.При пристигането ни бях уведомена, че всички други резервации са отменени, заради лошото време.Затова не си заслужавало да отопляват стаите които съм запазила и ще ни настанят в други, които се намират над механата.Изказах несъгласие, но служителката ме увери,че няма резервации за механата и няма да има силна музика вечерта.Да,ама не-цяла нощ не сме спали и няма да повторим!
 
кремена получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за До края на Май в Трявна! Нощувка със закуска - без или със вечеря!
1
кремена написа ревю за Семеен хотел Тревненски кът
Избрахме лятна почивка в Трявна,а не на море,заради спокойствието и тишината в града...Да,ама не!Петък и събота вечер е невъзможно да заспиш преди полунощ,заради силната музика от лятната градина на механата.Хотелските стаи се намират непосредствено над нея и чалгата ни докара такова главоболие,от което не можахме да заспим и след като спря.Както ни казаха-"Това е положението".Къде в България може наистина да почиваме Г-н Валери Симеонов?!
 
кремена получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!