Виолета

 
3
Виолета написа ревю за Щори и дограма Solis
Щората е добра, но комуникацията със служителите не е. След многократни телефонни разговори и удължаване срока на валидност на ваучера получих щората. Препоръка- по-добра комуникация между служителите от складовете и служителите в офисите в различните градове.
4
Виолета написа ревю за Магазин Сага
Мъжката чанта от естествена кожа е хубава и отговаря на описанието. Харесва ми. Четири звезди заради забавянето на изпращането на продукта от магазин Сага.
5
Виолета написа ревю за ЗИЕСТО АД
Самополивните саксии отговарят напълно на цвета , посочен в обявата. Все още не съм засадила цветя в тях, за да преценя как действат. Добър материал и добра цена за 3 броя. Харесват ми.
 
Виолета получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за 2 или 3 броя самополивна саксия в цвят по избор!
4
Виолета написа ревю за Dilios
Поръчаната кърпа ми хареса. Изглежда добре, надявам се да върши добра работа. Това, което не харесах е, че 6 лв. за доставка всъщност са наложен платеж. Процентът на отстъпката в дествйтелност не е това, което сте обявили.
 
Виолета получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Дамско портмоне от естествена кожа с лак - цвят и модел по избор!
5
Виолета написа ревю за Alexander Оptics
При контакт по телефона попаднах на една изключително любезна дама от Alexander Optics, изпълняваща клиентските капризи! Доставката беше в срок. Рецептата беше спазена точно. Ползвателят на очилата каза, че са добри, удобни и с тях вижда по-добре, отколкото със старите, въпреки еднаквия диоптер.
 
Виолета получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Alexander Оptics, защото е лоялен клиент.
 
Виолета получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
5
Виолета написа ревю за vFashion.bg
Колието е прекрасно, но обеците са стъклени и не ми харесаха. Светкавична доставка!
5
Виолета написа ревю за Декона
Очаквах пълнежът на завивката да е по-плътен, но въпреки това завивката топли. Наистина е зимна. Доволна съм от покупката.
5
Виолета написа ревю за Dreamtex
Възглавничките са чудесни! Поръчката беше изпълнена в срок и в пожеланите от мен десени. Възглавничките са достатъчно големи и достатъчно пълни, за да стоят добре на дивана. Благодаря!
5
Виолета написа ревю за БГ Мебел
Бърза доставка. За възглавницата не мога да изкажа мнение, защото не я ползвам аз.
5
Виолета написа ревю за Издателство "Клевър Бук"
Картите са чудесни! Дано детето, за когото са купени да ги хареса толкова, колкото и аз. Благодаря и за подаръка към тях!
 
Виолета получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Издателство Клевър Бук, защото е лоялен клиент.
5
Виолета написа ревю за Тop-storebg
Моментална доставка. Ваучерът беше заплатен в петък след обяд и доставен в събота сутринта.Турмалиновата яка се различава от показаната на снимките. Все още не съм пробвала яката и чорапите, за да кажа дали работят.
Покажи още...