maia

от Русе  
4
maia написа ревю за S.T.A.K.I.
Добро съотношение качество - цена. Наложи се дълго да се уточняваме по телефона и мейла, но резултата е добър. Благодарности от Русе.
 
maia получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
1
maia написа ревю за Devils River Coffee Shop
ОТВРАТ!СЛАДОЛЕДЕНИТЕ ШЕЙКОВЕ СА БЕЗ СЛАДОЛЕД,С ЕСЕНЦИЯ РАЗБИРАЙТЕ ХИМИЯ ЗА ВКУС, ВМЕСТО ПЛОД.ТРИТЕ ВИДА ИМАТ ЕДНАКЪВ ВКУС.КОКТЕЙЛА КУБА ЛИБРЕ БЕШЕ ПРАКТИЧЕСКИ БЕЗ РОМ И КОЛА В НЕГО,ПО-СКОРО С ПЕПСИ ИЛИ ЗАМЕСТИТЕЛ /ДЕРБИ КОЛА/,НО С МНОГО ЛЕД И ЛИМОН ЗА ДА СЕ НАПЪЛНИ ЧАШАТА.ИМАМ ОЩЕ-ВЪРНЕТЕ МИ ПАРИТЕ!
 
maia получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
4
maia написа ревю за Like Pizza
Благодаря за пицата.Моля, слагайте царевицата под месото,изсъхнала и препечена-просто я изронихме,не ставаше за ядене.При толкова голяма пица и кутия се слагат едни пластмасови подложки като ''трикрако столче'' за да не залепва и деформира.Надявам се да съм ви била полезна с тази информация.Успех.
 
maia получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Like Pizza, защото е лоялен клиент.
1
maia написа ревю за Рибен ресторант Капани
Ужасно,потересаващо ужасно.Заведението е трудно за намиране.Половината от менюто по ваучера липсваше,самото заведение беше мръсно,масите лепнеха,тоалетната-жалко че не мога да покажа снимки.Порциите неугледни и безвкусни.Бях с гости от Израел-непоправимо се изложих.Миналата година не беше така.Жалко
2
maia написа ревю за Община Бургас
Беше интересно долу горе, но формата се нуждае от осъвременяване - нови теми, нови техники, нови и повече участници. Вече доскучава. Служителите са мили.
5
maia написа ревю за Catmi's
Беше много чисто , приветливо и вкусно. Бях с гости от Израел, много ни хареса. Ще го препоръчаме.
1
maia написа ревю за Замъка "Влюбен във вятъра"
бях с туристи, рицаря на входа е много груб и арогантен.
 
maia получава значка Рожденик, по случай своя празник! Честит Рожден Ден от целия екип!
5
maia написа ревю за Държавна Опера Бургас
Kонцертът беше хубаво. Разтоварващ и вдъхновяващ. Благодарим на Орлин Горанов, Еделина Кънева и Орлин Павлов за хубавата вечер. Благодарим и на Бургаска опера. Заповядайте отново в Русе.
Към Канев център - в залата беше студено, осветлението можеше да се приглуши и фокусира върху сцената.
 
maia получава значка Светкавица, защото изпревари всички и грабна първия ваучер за Хапни на място или вземи за вкъщи! Пица Феличе или Поло - 500гр!
1
maia написа ревю за Магнифико Трейд
Бързо получих пратката,не сме очаровани от качеството.Смартфона играчка беше с леко извадени капачета на батерията и на предната част,гърбът беше мръсен,все едно е вече ползвана.Приказките и песните са с неясен звук,гъгне и нищо не се разбира.Бутона за регулиране на звука не работи. Разочаровани сме
3
maia написа ревю за Ресторант Мястото
Пицата беше много прилична. Обслужването също. Тоалетните бяха ужасно мръсни и занемарени. Жалко, че не мога да пусна снимки.
 
maia получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Бар и пица Мястото, защото е лоялен клиент.
 
maia получава значка Halloween, защото направи покупка в Деня на Вси Светии!
4
maia написа ревю за Механа Чевермето
Пиците традиционно бяха много вкусни, за съжаление нямаха от бирите които фигурираха в менюто с приложени цени. обслужването беше много прилично, заведението чисто и музиката приятна. благодарим за приятното изкарване.
 
maia получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Механа Чевермето, защото е лоялен клиент.
Покажи още...