Урок по графика за деца и възрастни, с осигурени материали
Цена: 8 лв

Не изпускай предложенията на
Felix mulier

Запиши се
Регулярна цена:
16 ЛВ
Grabo oтстъпка:
50 %
Спестяваш:
8 ЛВ
Изтекла оферта! Офертата е грабната 16 пъти за 10 дни.

Активни промо оферти:

Виж всички оферти

Въпроси и отговори

Кликни тук, за да зададеш своя въпрос...
Signiorita попита: Преди 7 години
Здравейте и за много години! Колко ваучера бих могла да взема?

Здравейте Signiorita, желая Ви успешна 2013 година.
Може да закупите, колкото пожелаете. Имайте в предвид, че дори и при един закупен ваучер, промоцията от 50% намаление ще важи в рамките на 6 месеца за всеки следващ УРОК ПО ГРАФИКА.
Поздрави,
Гергана Кирилова

Отговор от Felix mulier преди 7 години
Diana попита: Преди 7 години
Здравейте, Възможно ли е дете на 7 години да ползва ваучера? Поздрави!

Здравейте Diana Hristova,
Като начало, искам да Ви благодаря за проявения интерес.
Графичното изкуство е много сложна материя, тъй като в него се преплитат няколко насоки, усет към обема и сложната материя наречена перспектива. За да може един човек да започне да разбира и да се учи, трябва преди това да е изградил някаква основа. ФЕЛИКС МУЛИЕР работи с деца от 6 годишна възраст и е наясно с етапа на развитие, времето необходимо за усвояване на различен тип материя. Наясно е и със заниманията, които представляват интерес за различните възрастови групи.
Далеч сме от мисълта, че не съществуват самородни таланти с заложен усет към изкуството. Ако смятате, че детето би проявило интерес към графиката и е съсредоточено и отговорно, ще се радваме да проведем този урок.
Ако все още не е показало конкретен интерес в дадена насока, можем да Ви предложим програмата за групово или индивидуално обучение. Там уроците са по предварително изготвена програма. Започва се с изучаване на цветознание-основни, допълващи и съставни цветове,кои от тях са топли и студени и как се получават те. Всичко това е под формата на различни задачи. След това следва композиране и мащабиране на тела и форми, отново под различни видове задачи и т.н. В програмата се набляга, както на приложните, така и на изящните изкуства. Имаме много забавни задачки, като изработване на магнити, интересни интериорни рамки за снимки, тъкане на пана, изработване на картички и много други занимания. В същото време се обръща внимание на живописта-акварелни техники и похвати. Рисуване на пейзажи, натюрморти, портрети. Работа с темперни бои, глина, гипс, пастели и всякакви спомагателни средства.
Ние осигуряваме всичките необходими материали за ефективното изпълнение на задачата.
При проявен интерес може да се свържете с мен на посочените телефони. Аз съм отворена за всякакви въпроси и съм на разположение през целия ден.
Поздрави,
Гергана Кирилова

Отговор от Felix mulier преди 7 години
virginia попита: Преди 7 години
Какво налага ограничаване на възрастта на възрастните до 35 години?

Здравейте virginia velev,
Ограничение във възрастта няма, стига да има желание. Посочихме 35 години, тъй като до момента сме имали запитване до тази възраст. Ще се радваме това да не е шаблонна рамка :) Отворени сме към всеки, който обича да рисува и проявява интерес към изкуството.
Поздрави,
Гергана Кирилова

Отговор от Felix mulier преди 7 години
За 3494 дни публикувахме 180 974 оферти, които се разграбиха
7 633 687 пъти, спестявайки 151 117 027 лв на 635 835 грабомани!