Бизнес 9
6535
Резервационна система за максимално улеснение на фирмите и клиентите ни Публикувано на 21 Ноември 2011 от Десислава ·
Всяка седмица по лъжичка новинки за най-новото в сайта! Днес ще ви представим резервационната система на Grabo.bg!

Разработена да бъде максимално удобна, както за клиентите, така и за фирмите, резервационната система на Grabo.bg ще ви спести време и ресурси при ползването на сайта. Тя дава възможност на всеки клиент да резервира удобен ден и час за ползване на услуга, за която си е грабнал ваучер. И то без да губи време в телефонни обаждания.

Какви са ползите от резервационната система, ако сте фирма и пускате оферти в Grabo.bg?

Като за начало, системата ще ви спести доста време при приемане на резервации от клиенти. Тя дава възможност за по-равномерно разпределяне на потока от клиенти и оптимално запълване на работния ден, с оглед капацитета на вашия бизнес. Вие сте тези, които задавате параметрите – работно време, време за почивкa, брой клиенти, които можете да обслужите едновременно, както и през какъв интервал от време. Вие, също така, решавате колко пъти даден клиент може да промени своята резервация, както и колко пъти вие самите да имате право да откажете заявка.

Преглед на заявка за резервация

Когато клиент направи резервация за дата/час, нашата система може автоматично да одобри неговата заявка. Разбира се, оставили сме възможност и вие самите да одобрявате или отказвате записвания. По ваше желание, ние ви известяваме за всяка клиентска резервация чрез e-mail.

А каква е най-голяма полза? Несъмнено тази, че резервационната система представлява истинско улеснение освен за вас и за клиентите ви!

Как ще ви помогне резервационната система, ако сте клиент на Grabo.bg?

Целта на системата е да ви улесни максимално при ползването на закупена услуга. Grabo.bg иска да застане зад клиентите си не само до момента на купуване на избраната от тях оферта. Ние искаме да се уверим, че нито един от нашите клиенти няма да има проблем при използването на своя ваучер. Затова преценихме, че за вас е много по-лесно да направите резервация директно чрез сайта, вместо чрез телефонно обаждане.

Избор на дата

Резервационната система ви дава възможност да изберете подходящо за вас време, в което да ползвате ваучера, който сте си грабнали. Системата ще ви уведоми дали избраните ден и час са свободни. Ако са свободни, ще можете да ги резервирате. Ако ли не, системата ще ви даде възможност да изберете друга дата и час.

Избор на час

По този начин, веднага след закупуването на ваучер, можете да направите резервация за неговото ползване. Ангажиментът да се обаждате на бизнеса отпада. Остава само да си запишете уговорения час някъде, за да не изпуснете удоволствието, което сте си грабнали.

Резервационната система не е включена за всяка оферта. Дали можете да си запазите ден и час онлайн, проверете в условията към офертата, която сте харесали.
Автор

Деси обича да посещава редовно всякакви концерти, пърформанси и фестивали, да се среща с интересни хора и котки, и да намира себе си в думите. Или да се губи.

Коментари
Zdraveite na men mi iskaha po telefona kato si zapazvah chas za masaj nomer na vauchera i sekreten kod...Vaprosa mi e redno li e da iskat i dvete neshta za da me vkarad v rezervacionnata sistema.A pri proverka v ofertata na studiot ne namerih da ima vkljuchena takava.Pozdrav Stefan
Преди 8 години
как да си запиша час в студио рефреш
Преди 8 години
Изобщо не съм доволна от тази система.Никакво улеснение, а само губене на време.Четири пъти си записвах час, уж бяха свободни, а ми ги отказваха и изведнъж после се оказаха заети.
Преди 8 години
А къде да я намеря тази резервационна система като опция, за да си направя резервация?Грабнах ваучера, след неговото плащане ли ще мога да си направя резервация?
Преди 7 години
Славена, Румяна и Мила харесват това
Попитах по телефона за резервация, отговориха ми- "чрез резервационната система на "Грабо". Как да я намеря?
Преди 7 години
V, Цанко, Цанко и Цанко харесват това
извунете а как да си направя резервация
Преди 4 години
Как да си направя резервация? Къде да я намеря тази резервационна система?
Преди 3 години
Проверявам аз свободни места и имаше 8/10. Взех си ваучери отидох до клон на EASY PAY заплатих ги прибрах се след 50 мин. задръствания и пишеше 0/10 за избраната от мен дата. Въпроса ми е кога сте чували или виждали първо плати после резервирай. Системата за онлайн резервация е грешна в самия си замисъл и аз буквално не мога да използвам закупените ваучери в друга дата.
Преди 2 години
Товае тъпо ! Къде да направя резервация! Много тъпо!!
Преди 2 години

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се