Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се
Разни 11
9804
Коледна лудост в офиса на Grabo.bg Публикувано на 16 Декември 2011
Остават броени дни до Коледа и нас в офиса ни обземат странни чувства! Внезапен глад за меденки, свежи мандаринки и горещ шоколад с канела. За да се разсеем от многото изкушения, дебнещи зад всеки ъгъл, запретнахме ръкави и решихме да украсим целия офис както си му е реда - по много и навсякъде!

Прочети още
Новини 1
339942
Всичките ти познати на едно място! С обновена страница за приятели Публикувано на 23 Ноември 2011
Здравейте! Да имаш блог е доста полезно, особено когато искаш да споделяш с потребителите всяко нововъведение или промяна в системата. С тази публикация ще направя точно това! Сигурно сте забелязали, че тази седмица обновихме страницата с приятели. Искам да ви разкажа какво точно направихме и защо смятаме, че отсега нататък тя ще ви е по-полезна.

Обновихме модула за управление на приятелите. Сега той е разделен на три подстраници. Първата страница е просто списък с вашите приятели. Новото тук е, че можете да видите сбита статистика за тяхната активност. Виждате колко ваучери и значки има всеки от тях, както и колко пари е спестил. Така знаете кой от тях е най-активният грабоман.

Прочети още
Бизнес 9
6536
Резервационна система за максимално улеснение на фирмите и клиентите ни Публикувано на 21 Ноември 2011 от Десислава
Всяка седмица по лъжичка новинки за най-новото в сайта! Днес ще ви представим резервационната система на Grabo.bg!

Разработена да бъде максимално удобна, както за клиентите, така и за фирмите, резервационната система на Grabo.bg ще ви спести време и ресурси при ползването на сайта. Тя дава възможност на всеки клиент да резервира удобен ден и час за ползване на услуга, за която си е грабнал ваучер. И то без да губи време в телефонни обаждания.

Какви са ползите от резервационната система, ако сте фирма и пускате оферти в Grabo.bg?

Като за начало, системата ще ви спести доста време при приемане на резервации от клиенти. Тя дава възможност за по-равномерно разпределяне на потока от клиенти и оптимално запълване на работния ден, с оглед капацитета на вашия бизнес. Вие сте тези, които задавате параметрите – работно време, време за почивкa, брой клиенти, които можете да обслужите едновременно, както и през какъв интервал от време. Вие, също така, решавате колко пъти даден клиент може да промени своята резервация, както и колко пъти вие самите да имате право да откажете заявка.

Преглед на заявка за резервация
Прочети още
Бизнес 34
741334
Грабнахме две награди от BGsite 2011 Публикувано на 11 Ноември 2011
Вчера в Rainbow Plaza се проведе церемонията по награждаване на победителите от BGsite 2011. Grabo.bg спечели първо място в категорията за онлайн търговия.


Част от екипа на Grabo.bg!


Статуетката, която вече ще краси конферентната зала в нашия офис.
Прочети още
Новини 15
21261
Нова страница с ваучери Публикувано на 09 Ноември 2011
Здравейте! Отскоро въведохме няколко новости в страничката, където се генерират всичките ви ваучери. Нека да ви ги представя!

След като си грабнете успешно ваучер от Grabo.bg, той попада във вашия потребителски профил, в страницата "Моите ваучери". Старият изглед на тази страница беше направен преди самото началото на сайта, през Септември миналата година. От тогава мина доста време, натрупахме много потребители, голяма част от които с много на брой ваучери. За да бъда по-конкретен: 6775 потребители имат 10 или повече ваучера в потребителскте си профили. За да улесним именно тях - най-запалените грабомани, решихме да направим ревизия на функционалността и структурата за менажиране на ваучерите.
Прочети още
Анкети 43
12855
Гласувайте за най-оригинален рекламен текст! Публикувано на 08 Ноември 2011
Ето, че дойде моментът да разберем кои предложения за оригинален рекламен текст се понравиха най-много на нашите копирайтъри и Търговския ни директор. Ние избрахме петимата финалисти, но вие избирате победителя.

хотелТой ще спечели Петзвездна почивка за двама в SPA Комплекс Орфей*****, Девин! И не само това - SPA Орфей е подготвил специална изненада за влюбените - романтична вечеря по време на престоя, плюс бутилка вино.

Ето ги и петимата финалисти! Можете да гласувате за тях до 14:00ч на 11.11.2011г.
Прочети още
Новини 15
4394
Здравейте, грабомани! Публикувано на 04 Ноември 2011
Ние сме Грабомир и Грабослава - лудо влюбена двойка, със страст към пътешествията до екзотични дестинации, шоколада и караоке вечерите. А от скоро, и едни от авторите в новия блог на Grabo.bg!

Обещаваме този първи пост да е една от многото интересни, забавни, информативни и, надяваме се, полезни публикации, които ще четете по тези страници.

Нашето желание е блогът да се превърне в място, където всички вие, които харесвате Grabo.bg, да научите повече за нас - хората зад "синия фон" на сайта! Очертава се едно дълго и вълнуващо приятелство, така че добре дошли и приятно четене!
Прочети още
8