Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се
Бизнес 8
7323
Как се използва Grabo Club картата? На гости на Ресторант Тони 2000 Публикувано на 24 Октомври 2012
Привет, грабомани!

Вторият рожден ден на Grabo - 6-ти Септември, сложи началото на нашия най-нов проект Grabo Club! В продължение на месеци целият екип работи усърдно и вложи много любов и внимание, за да държите днес в ръцете си клубната карта. Тя ще ви спестява пари всеки път, когато посещавате над 350 търговски обекта в цялата страна. С радост ви съобщаваме, че техният брой продължава да расте с всеки изминал ден :)
Прочети още
Любопитно 3
5359
Имате среща в събота вечер? Grabo има 5 трика за перфектна визия Публикувано на 08 Октомври 2012
Привет, грабоманки! Имате ли планове за следващия уикенд - романтична среща или готино парти?

Всички знаем, че когато една жена има специален повод, хуква по магазините като луд с картечница в търсене на идеалния тоалет. Но понякога не е нужно да си изтъркваме токчетата от обикаляне, за да изглеждаме неотразимо. Тайната се крие в малките неща, които изграждат визията. Ние ще ви предложим 5 страхотни оферти, с които успехът ви е в кърпа вързан!

Как ги избрахме ли? Вижте сами!

Прочети още
Любопитно 1
3259
Край на скуката с нашите интересни шопинг оферти! Публикувано на 26 Септември 2012
Здравейте, грабомани!

Има дни, в които целият екип от копирайтъри се въодушевява неимоверно. Причината в повечето случаи е някоя, меко казано, грабваща оферта! И понеже тук всички сме маниаци на тема пазаруване, точно интересните шопинг оферти са най-често източник на радост и подскачане по столовете.

Ето за какво сме възклицавали "Ах, колко е яко!" или "Ама че интересно!" в последния месец...

Прочети още
Любопитно 2
3685
Пътешествие в света на масажите Публикувано на 18 Септември 2012
Здравейте, грабомани!

Пътешества ли ви се? Ако отпуската е вече само спомен, можете да се гмурнете в едно по-различно приключение без да напускате града – в света на масажите! Ще ви кажа малко повече за най-сладките начини да релаксирате с ваучер от Grabo.bg.

Прочети още
Любопитно 3
4529
Grabo раздава любовни съвети! Как се избира подарък за половинката Публикувано на 13 Септември 2012
Привет, грабомани! Лятото вече си отминава, но ние в Grabo оставаме на любовна вълна. Наскоро една приятелка ни сподели, че с дни търси специален подарък за половинката си, с който да върне пламъка помежду им. Така ни хрумна идеята да направим проучване как със сделките на Grabo може да поддържате огъня във вашата връзка. Речено - сторено!

Прочети още
Любопитно 0
3668
Испанска кулинарна традиция в София - тапас и пинчос Публикувано на 11 Септември 2012 от Десислава
Днес имаме страхотна офертичка за всички любители на испанската кухня. Ресторант Кабуки в София приготвя вкусни тапас и пинчос за всеки грабоман с ваучер.

Прочети още
Бизнес 1
3117
Кой грабоман ще ходи на Grand Prix? Публикувано на 31 Август 2012
Ratola раздава страхотни награди! Миналата седмица сервизите пуснаха оферта Смени маслото и спечели билети за Формула 1, а днес победителите са ясни!

Прочети още
Анкети 23
5138
Джапанки, цаца и мартини - или как прекарахте вашето лято? Публикувано на 27 Август 2012
Здравейте, грабомани!

В петък ви предложихме да ни опишете своята ваканция с две изречения, в които задължително да присъстват 3 думички - джапанки, цаца, мартини. Слънчевото ви остроумие ни остави без думи, и ни беше меко казано трудно да решим кои предложения да включим в анкетата. Избрахме 6 измежду "порциите цаца" в морето от предложения - оттук нататък сте вие!

Прочети още
Новини 2
5150
Grabo-билдинг в Златни пясъци Публикувано на 11 Юли 2012
Дори на море, Gработата не спира! Семинарът на Златни пясъци беше страхотен, а и остана време за малко водни забавления и събиране на слънчеви лъчи на Cabacum Beach.

Ето всичко документирано! :)


Част от Grabo екипа с брандираните ни Grabo тениски.
Прочети още
Бизнес 1
3871
Награди от Българска Уеб Асоциация Публикувано на 29 Юни 2012
Вчера в Arena Di Serdica се проведе връчването на наградите на конкурса Български Награди За Уеб 2012, организиран от Българска Уеб Асоциация. Grabo.bg взе приз в категория Онлайн Бизнес, както и голямата награда на професионалното жури.От името на целия ни екип искаме да благодарим на БУА за страхотния конкурс, който организират всяка година. Благодарим на журито за високата оценка - тя наистина означава много за нас.

Всички победители в 44-те категории, както и 5-те големи награди можете да разгледате в сайта на конкурса WebAwards.bg.
Прочети още
5