Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се
Новини 78
23000
5 години Grabo.bg - 5.55% cash back Публикувано на 03 Септември 2015 от Десислава
Пазарувайте в Grabo.bg на 6-ти септември, а 5.55% от изхарчената за оферти сума ще се върне във виртуалния ви портфейл! Това е нашият начин да ви почерпим за 5-ия ни рожден ден!Още една година отмина и ние ставаме на цели 5. Периодът на прохождане свърши и вече смело вървим напред и ви представяме най-добрите оферти на най-добрите цени. Тази година, за да отбележим малкия си юбилей, решихме да ви почерпим:

За всички закупени от вас оферти на 6-ти септември ще получите обратно 5.55% от изхарчената сума!
- Този cash back се зарежда във вашия виртуален портфейл в Grabo.bg, до няколко минути след получаване на ваучера.
- Получената сума може да се ползва при бъдещи покупки в Grabo.bg.
- Сумата във виртуалния портфейл няма краен срок за ползване.
- Можете да получите вашия cash back също и в случай, че направите заявка за ваучер на 6-ти септември за плащане в брой и я заплатите на следващия ден.

Благодарим ви, че вече 5 години сте с нас и че ни се доверявате ежедневно, за почивките на семейството си, вкусно хапване, масажи и какво ли още не!
Прочети още
Бизнес 0
21441
Нова услуга за българите в чужбина от Grabo и Cashwave Публикувано на 26 Май 2015 от Десислава
Grabo.bg заедно с Cashwave.bg представят нова услуга за българите, живеещи в чужбина. Те вече могат да изпратят подарък до близък в България под формата на giftcard за Grabo.bg. Плащането се извършва в EUR, USD или GBP с PayPal, с дебитна/кредитна карта (чрез германската платежна система Wirecard.de) или дори в кеш през платежната система Ukash.com.Получателят в България ще бъде информиран за подаръка чрез SMS и може да зареди получената сумата във виртуалния си портфейл в Grabo.bg, от адрес grabo.bg/cashwave

Само до 31.05.2015 всеки, изпратил първия си Grabo giftcard като подарък през www.cashwave.bg, получава бонус 10 лева към изпратената сума. Опитайте и Вие!

Вижте как Латинка Петрова посреща гости от Перник с Grabo и Cashwave :)
Прочети още
Новини 1
2205
Вече над 300 000 клиенти пазаруват в Grabo.bg! Публикувано на 25 Февруари 2015 от Ани
Казват, че доверието не може да бъде преброено - но според нас то се равнява на 300 000 клиенти, пазарували от сайта ни. Казват още, че няма цена - но ние смятаме, че вашите спестени пари с Grabo са доказателство за стойността му. Затова искаме да ви благодарим, че ни отдавате доверието си и че ни стимулирате всеки ден да ставаме все по-добри професионалисти.


Прочети още
Любопитно 1
3636
Коледни емоции с дъх на канела и джинджифил Публикувано на 22 Декември 2014
Знаем, че преди празниците нещата могат да бъдат доста стресови - с всичките задачки в офиса, с предколедния шопинг за подаръци, с напрежението да не липсва нищо на трапезата... Но нека не забравяме, че Коледа е време за топлина и уют, за време с близките, за щастие и красиви емоции. Така че нека изгоним стреса с няколко приятни и разпускащи напитки :)

Прочети още
Новини 3
33642
Grabo.bg и Своге те предизвикват да споделиш своите малки удоволствия - и да спечелиш! Публикувано на 27 Октомври 2014
Всички обичаме онези малки неща, които ни карат да се чувстваме по-добре - срещите с приятели, любимата песен, разходките на слънце през есента... А кои са твоите малки удоволствия?

Прочети още
Бизнес 0
2563
Вече сме част от семейството на Нетинфо! Публикувано на 02 Октомври 2014 от Десислава
Най-голямата дигитална медийна група в България "Нетинфо" придоби 25% от Grabo.bg и от сайта за пазаруване на маркови стоки Trendo.bg. Заедно с нашия нов партньор вярваме, че тази сделка ще постави началото на една успешна съвместна дейност, за да ви предлагаме още по-атрактивни услуги и продукти!


Прочети още
Новини 1
9606
В горещата точка на Фестивала с Grabo.bg! Вижте кои интересни събития да посетите през Август Публикувано на 31 Юли 2014
Здравейте, грабомани!

Скучно ли ви е? Вместо час по час да се мръщите на колегите в офиса или да измисляте нови начини да подлудявате половинката вкъщи, време е за спешни мерки! Затегнете коланите и вижте как да се позабавлявате през Август - месецът на отпуските!


Прочети още
Новини 1
2986
Заедно помогнахме на Варна и региона Публикувано на 16 Юли 2014
Във връзка с бедственото положение във Варна и региона, на 20 юни 2014г стартирахме кампания за набиране на средства, които да бъдат дарени на БЧК в помощ на пострадалите. Ето и резултатите от нея: общата набрана сума за осемте дни на кампанията е 6880 лева, дарена от 1538 потребителя.В следните файлове можете да видите копия на трите платежни нареждания, с които сумата беше преведена към Българския Червен кръст: платежно нареждане 1, платежно нареждане 2, платежно нареждане 3.

Заедно направихме работата по възстановяването на засегнатите региони по-лесно - благодарим ви за навременната помощ и показаната съпричастност!
Прочети още
Новини 0
2291
Опознай България с Grabo.bg Публикувано на 14 Юли 2014 от Десислава
Едно от най-хубавите неща на лятото е възможността да попътувате с приятели или пък със семейството. Вече сте били на доста местенца из нашата красива родина, но сме сигурни, че има и доста, за които дори не подозирате. Затова спретнахме един Пътеводител, който да ви помогне да си изберете следваща дестинация или пък да видите какво има близо край вас, което можете да посетите.


Прочети още
Бизнес 3
18368
Grabo.bg грабна 3 награди от престижния конкурс БГ Сайт 2013! Публикувано на 20 Ноември 2013 от Десислава
И тази година за трети пореден път Grabo.bg получи своето признание на наградите на БГ Сайт 2013. Сайтът ни грабна първо място в категория „Електронна търговия“, първо място в категория „Мобилни приложения“ и второ място в категория „Мобилни сайтове“. Но имаме и още един повод за гордост – нашият управител Сребрин Ватралов получи специалната награда на Експертния съвет за цялостен принос.

Прочети още
3