Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се

Бизнес

Тук споделяме нововъведения в системата, които спомагат работата на нашите партньори.

Бизнес
118770
Вече можете да платите ваучерите си от Grabo.bg и в Български пощи Публикувано на 26 Юли 2016 от Десислава
От 25 Юли клиентите на Grabo.bg имат още една опция за заплащане на своите ваучери - на касите на Български пощи.След като грабнете ваучер и изберете опцията за плащане "Български пощи", ще получите номер, с който можете да платите необходимата сума на касата във всеки клон на Български пощи в цялата страна.

След като платите, на касата ще ви издадат касов бон, а Грабо ваучерът можете да откриете както обикновено - в профила си в Grabo.bg.

Касите на Български пощи са над 2900 в цяла България. Адресите на всички клонове можете да видите тук.
Прочети още
Бизнес 0
21441
Нова услуга за българите в чужбина от Grabo и Cashwave Публикувано на 26 Май 2015 от Десислава
Grabo.bg заедно с Cashwave.bg представят нова услуга за българите, живеещи в чужбина. Те вече могат да изпратят подарък до близък в България под формата на giftcard за Grabo.bg. Плащането се извършва в EUR, USD или GBP с PayPal, с дебитна/кредитна карта (чрез германската платежна система Wirecard.de) или дори в кеш през платежната система Ukash.com.Получателят в България ще бъде информиран за подаръка чрез SMS и може да зареди получената сумата във виртуалния си портфейл в Grabo.bg, от адрес grabo.bg/cashwave

Само до 31.05.2015 всеки, изпратил първия си Grabo giftcard като подарък през www.cashwave.bg, получава бонус 10 лева към изпратената сума. Опитайте и Вие!

Вижте как Латинка Петрова посреща гости от Перник с Grabo и Cashwave :)
Прочети още
Бизнес 0
2563
Вече сме част от семейството на Нетинфо! Публикувано на 02 Октомври 2014 от Десислава
Най-голямата дигитална медийна група в България "Нетинфо" придоби 25% от Grabo.bg и от сайта за пазаруване на маркови стоки Trendo.bg. Заедно с нашия нов партньор вярваме, че тази сделка ще постави началото на една успешна съвместна дейност, за да ви предлагаме още по-атрактивни услуги и продукти!


Прочети още
Бизнес 3
18368
Grabo.bg грабна 3 награди от престижния конкурс БГ Сайт 2013! Публикувано на 20 Ноември 2013 от Десислава
И тази година за трети пореден път Grabo.bg получи своето признание на наградите на БГ Сайт 2013. Сайтът ни грабна първо място в категория „Електронна търговия“, първо място в категория „Мобилни приложения“ и второ място в категория „Мобилни сайтове“. Но имаме и още един повод за гордост – нашият управител Сребрин Ватралов получи специалната награда на Експертния съвет за цялостен принос.

Прочети още
Бизнес 0
3631
Grabo Club вече с 1000 обекта и верига бензиностанции! Публикувано на 03 Юли 2013 от Десислава
Grabo Club вече може да се похвали с 1000 търговски обекта, в които да ползвате постоянна отстъпка с вашата карта. Заведения за хранене, барове, магазини, фитнес и здравни центрове, хотели, различни услуги, а вече и верига бензиностанции, в които да спестявате при всяко посещение.

Прочети още
Бизнес 16
233271
VIVAClub и Grabo Club вече заедно – повече от над 800 нови възможности да спестявате с VIVAClub картата си! Публикувано на 16 Май 2013 от Десислава


От днес всички потребители на VIVACOM, които притежават VIVAClub карта, могат да я ползват и при партньорите на Grabo Club в цялата страна! Списъкът с обектите, в които можете да пазарувате, да хапвате, да се забавлявате или да ползвате услуги, като спестявате, се увеличава с над 800 нови!

Всички картодържатели на VIVAClub освен отстъпките, които ползват в обектите на VIVACOM и на техните партньори, ще могат да събират спестеното от Grabo Club обектите в своя виртуален Grabo портфейл.

Ето как VIVAClub картата ви ще се превърне и във ваша Grabo Club карта!
Прочети още
Бизнес 21
5007
Грабнахме най-ценната статуетка на BG Site 2012 Публикувано на 13 Ноември 2012
Grabo.bg спечели наградата на журито в категория Grand Prix на BGSite 2012. Церемонията по награждаването се проведе вчера във Vivacom Art Hall.

BG Site 2012 Статуетки
Вече имаме две красиви статуетки от BG Site!

Категория Grand Prix присъства за пръв път в програмата на най-престижния браншови конкурс в българската уеб индустрия. В тази категория участват само победителите от минали години, а Grabo.bg се класира благодарение на миналогодишната награда за най-добър сайт в категорията за онлайн магазини и групово пазаруване. Другите номинирани в Grand Prix са технологичния портал Kaldata и едно от най-успешните дизайн студия в България eDesign.

Благодарим на организаторите от Фондация BG Site за огромния им принос към интернет бранша. Благодарим на уважаемото жури за високата оценка. Тя означава много за целия ни екип!
Прочети още
Бизнес 8
7323
Как се използва Grabo Club картата? На гости на Ресторант Тони 2000 Публикувано на 24 Октомври 2012
Привет, грабомани!

Вторият рожден ден на Grabo - 6-ти Септември, сложи началото на нашия най-нов проект Grabo Club! В продължение на месеци целият екип работи усърдно и вложи много любов и внимание, за да държите днес в ръцете си клубната карта. Тя ще ви спестява пари всеки път, когато посещавате над 350 търговски обекта в цялата страна. С радост ви съобщаваме, че техният брой продължава да расте с всеки изминал ден :)
Прочети още
Бизнес 1
3117
Кой грабоман ще ходи на Grand Prix? Публикувано на 31 Август 2012
Ratola раздава страхотни награди! Миналата седмица сервизите пуснаха оферта Смени маслото и спечели билети за Формула 1, а днес победителите са ясни!

Прочети още
Бизнес 1
3871
Награди от Българска Уеб Асоциация Публикувано на 29 Юни 2012
Вчера в Arena Di Serdica се проведе връчването на наградите на конкурса Български Награди За Уеб 2012, организиран от Българска Уеб Асоциация. Grabo.bg взе приз в категория Онлайн Бизнес, както и голямата награда на професионалното жури.От името на целия ни екип искаме да благодарим на БУА за страхотния конкурс, който организират всяка година. Благодарим на журито за високата оценка - тя наистина означава много за нас.

Всички победители в 44-те категории, както и 5-те големи награди можете да разгледате в сайта на конкурса WebAwards.bg.
Прочети още
1