Новини 0
2595
Опознай България с Grabo.bg Публикувано на 14 Юли 2014 от Десислава ·
Едно от най-хубавите неща на лятото е възможността да попътувате с приятели или пък със семейството. Вече сте били на доста местенца из нашата красива родина, но сме сигурни, че има и доста, за които дори не подозирате. Затова спретнахме един Пътеводител, който да ви помогне да си изберете следваща дестинация или пък да видите какво има близо край вас, което можете да посетите.



Пътеводителят е разделен по категории, за да може да посочите какви точно са интересите ви – Природни или Културни забележителности. Ако пък сте решили, че искате да се повеселите на някой фестивал или събор, избирате категория Събития и стягате багажа за надсвирване с гайди или пък малко джаз в Банско.



Всяка категория има свои подкатегории, с които можете да зададете още по-точни критерии на местенцата, които искате да посетите. Пътеводителят предлага и възможността да си изберете подходяща оферта за изгодно настаняване в близост до избрания от вас обект. Вдясно под картата, на която е означено мястото, може да видите колко подходящи активни оферти имаме в сайта в момента.




С един удар няколко заека:
- ще си изберете някоя нова, непосещавана до момента дестинация
- ще научите повечко за мястото, което предстои да видите
- ще намерите някоя страхотна оферта за нощувки в района
- ще видите какво можете да посетите в близост до мястото, където сте отседнали.

Това е от нас, а за вас остава да си изкарате хубаво, и да ни изпратите снимки и кратко разказче, което можем да споделим с нашите читатели тук.
Приятно пътуване!